Karakter- en stijlvolle bistro

In het hartje van Tongeren vindt u Le Comptoir, de karaktervolle bistro van Veronique Denis. Als dochter van sterrenchef Christian Denis leerde ze in het voormalige Clos Saint-Denis, het tweesterrenrestaurant van haar ouders, de kneepjes van het vak. Zelf was ze er verantwoordelijk voor de nagerechten.

Uw gastvrouw Veronique

Met Le Comptoir runt Veronique intussen al ruim zeven jaar haar eigen bistro. De grandeur en verfijning die ze meekreeg bij Clos Saint-Denis wordt op een toegankelijke manier doorgetrokken. Dit vertaalt zich zowel naar het interieur, de bediening als naar de gerechten.

Sterrenchef Christian Denis

De kwaliteit in de keuken wordt door haar vader én sterrenchef Christian verzekerd. Met dezelfde drive en perfectie van vroeger serveert hij nog steeds een heerlijke selectie van diverse gerechten met seizoengebonden producten.

 

Tot slot is er een uitgebreid aanbod van delicatessen, kazen en wijnen. Van deze kwaliteitsproducten kan u zowel in de bistro als thuis genieten.

After work dinner

Champagneontbijt

U kan er in de ochtend terecht voor een heerlijk (champagne)ontbijt, ’s middags voor een verfijnde lunch en op vrijdag- en zaterdagavond voor een culinaire sharing plate ervaring.

Onthaasten op vrijdag- en zaterdagavond met een cocktail, een lekker wijntje en de after work dinner suggesties. Maak je keuze uit 1 gerecht of stel zelf je 2- of 3 gangenmenu samen. Net als altijd vormen verfijnde smaken, elegante presentaties en een stijlvolle bediening de drie basisingrediënten.

Oogstrelende desserts

Le Comptoir is ook gekend en bekend om haar overheerlijke, oogstrelende en smaakvolle desserts. Ideaal als afsluiter na een lunch of diner. Uiteraard kan u ook binnenspringen voor een lekkere koffie mét een gebakje.

Facebook recencies

1

Godelieve Res

"Genot zit in details, gastronomie met passie en ervaring, onthaal met warmte en genegenheid. Ik voel me thuiskomen bij Véro, Denise en Christian!"

2

Wiel Crolla

"Mooie gerechten en zeer smaakvol in een sjieke zaak. Charmante bediening en kwaliteit verzekerd!"

Mabel Theunissen

3

"Christian Denis is een sterrenchef om U tegen te zeggen! Dochter Veronique is meester In de patisserie en samen met mama Denise de allergrootste klassevolle gastvrouwen!"